Telefon: +40376-448164 | Avarii int. 1 | Relatii cu clientii int. 2 | Reclamatii int. 3 | Programari int. 4

  • Mentenanta Instalatii Sanitare

    Non-Stop

  • Mentenanta Instalatii Termice

    Non-Stop

  • Mentenanta Instalatii Electrice

    Non-Stop

Cum va putem ajuta?

Cosmo ProInstal ofera servicii profesionale pentru modernizarea, montarea, intretinerea si repararea instalatiilor sanitare. Serviciile se adreseaza consumatorului casnic, dar si firmelor si companiilor de pe raza judetului Arad.

Instalatii de alimentare Cu apa

Executam instalatii de alimentare cu apa pentru diverse tipuri de cladiri, case, vile sau imobile mai mari sisteme pentru combaterea incendiilor folosind cele mai moderne materiale.

Instalatii de canalizare menajera si pluviala

Executam instalatii de canalizare a apei menajere si pluviale pentru diverse tipuri de imobile. Acest tip de instalatii sanitare pot fi interioare sau exterioare. Canalizarea menajera si pluviala poate fi ingropata, in canivouri sau aparent in subsoluri.

Apa-canalizare grupuri sanitare, bucatarii

Executam acest tip de instalatii interioare pentru care putem folosi orice tip de materiale existente, teava zincata, teava de cupru, teava de polietilena, teava de polipropilena, teava PVC, etc. Executam montaje pentru obiecte sanitare cu un inalt grad de confort: rezervoare WC ingropate,vase wc, bideuri, lavoare, spalatoare,cadite dus,cazi de baie, cazi de baie, cazi si cadite cu jacuzzi, obiecte sanitare pot fi din materiale ceramice, compozite, etc.

Posibilitatea achitarii lucrarilor in rate lunare

Cosmo Proinstal va ofera posibilitatea de plata in rate a lucrarilor care depasesc suma de 1000 lei !

Care este specialitatea noastra ?

Prestarea serviciilor de instalatii termice profesioniste! Scopul nostru? Multumirea clientilor care ne ofera increderea necesara, propulsandu-ne in randul celor mai solicitate si apreciate firme de instalatii din Arad! Prin urmare, suntem echipa de specialisti certificati in realizarea proiectelor de instalatii termice din Arad care pune accentul pe calitatea lucrarilor, si nu pe cantitatea numarului de proiecte pentru care a fost solicitata! Prestigiul de care ne bucuram astazi a fost rezultatul unei trude istovitoare de activitate in domeniu, munca pe care am reusit sa o aducem la cel mai inalt nivel al calitatii de prestare servicii instalatii termice!

Ce cuprinde serviciul de instalatii termice ?

Incepand cu instalatiile termice elementare, precum montajul de centrale termice, instalarea de corpuri cu incalzire termica statica, cat si cea mai moderna tehnologie de instalatii termice – incalzirea in pardosela si terminand cu instalatiile termice exterioare si terminad cu instalatii termice complicate precum instalatii termice cu pompe de caldura, realizam orice tip de instalatie care intra in aria acestei activitati! Datorita complexitatii serviciilor noastre, suntem firma de instalatii care realizeaza lucrari atat pentru imobilele personale, cat si pentru cele comerciale, spatii publice, companii private, etc.

Servicii profesionale de mentenanta a cladirilor

Cosmo Proinstal SRL ofera servicii de mentenanta pentru toate tipurile de instalatii prezente in cladiri rezidentiale, industriale sau de birouri: instalatii hidro- sanitare, instalatii termice si coserit.
Venim in ajutorul persoanelor fizice cat si celor juridice cu 3 tipuri de abonamente. Toate cele 3 tipuri de abonament pot fi personalizate.
NOTĂ: Costurile materialelor folosite vor fi suportate de către beneficiarul lucrarii.
Beneficiile si serviciile oferite in cadrul abonatului:

Silver 99 € / luna

Call center + disponibilitate 24/7
Interventii prioritare
3 ore timp de raspuns ( timpul maxim)
Izolare avarie in 4 ore
Remediere in 72 ore
Verificare instalatiilor
15% reducere pentru lucrari (manopera/H)
1 interventie lunara gratuita

Gold 149 € / luna

Call center + disponibilitate 24/7
Disponibilitate 24/7
Interventii prioritare
2 ore timp de raspuns ( timpul maxim)
Izolare avarie in 3 ore
Remediere in 48 ore
Verificare instalatiilor
20% reducere pentru lucrari (manopera/H)
3 interventii lunare gratuite

Platinum 199 € / luna

Call center + disponibilitate 24/7
Interventii prioritare
1 ora timp de raspuns (timpul maxim)
Izolare avarie in 2 ore
Remediere in 24 ore
Verificare instalatiilor
25% reducere pentru lucrari (manopera/H)
5 interventii lunare gratuite

Cautati o oferta personalizata?

Copyright © Cosmo Proinstal 2020-. All rights reserved.
Web design and hosting by ApexBit